Home Festival Gratis livemuziek in Wuustwezel met Bar Woest

Gratis livemuziek in Wuustwezel met Bar Woest

by Hannelore Dieleman

Al voor de vierde keer strijkt Bar Woest deze zomer neer op de evenementenweide in Wuustwezel, met ook dit jaar weer op het programma: veel gratis livemuziek en andere randactiviteiten. 

Bar Woest is een zomerbar gelegen midden in de velden in het hartje van Wuustwezel. Al sinds de eerste editie programmeren de organisatoren wekelijks lokale en minder lokale artiesten. De optredens zijn gratis toegankelijk. 

Deze zomer vinden de live sessies telkens plaats op zaterdagavond vanaf 20u. Op het programma staat onder andere Floris Francis Arthur op 29 juni. Hij zal, net als de bands Magnum Fox (20/7) en Your Favourite House-Garden-Kitchen Orchestra (8/6), nieuwe muziek brengen. Red Red (USA/BE) komt opnieuw langs met hun unieke psychedelische ‘Turntable Blues’ op 27 juli.

Het Dirk Van der Linden Hammond Trio voorziet Bar Woest dan weer voor het eerst van een vleugje jazz op 15 juni. Met Dr. Feelgood komt er op 3 augustus trouwens opnieuw een bekende Britse jaren-80-band naar de weide in Wuustwezel. 

Bar Woest opent haar deuren op 7 juni en sluit op 17 augustus. Gedurende de zomermaanden zal de bar elke woensdag tot en met zondag geopend zijn. 

Voor meer informatie en het volledige programma: website Bar Woest.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More