Home Festival Festivaltip: MADE IN BELGIUM – het beste uit België op één festival

Festivaltip: MADE IN BELGIUM – het beste uit België op één festival

by Ann Cnockaert

Het Made in Belgium-festival in Gebouw-T is een jaarlijks feest dat de rijke muzikale diversiteit viert die België te bieden heeft, en dit jaar is geen uitzondering. Op zaterdag 18 november zullen enkele van de meest opwindende en gevestigde namen uit de Belgische muziekscene samenkomen op één podium in Bergen op Zoom.

Een van de hoogtepunten van de avond is Coely, wier unieke mix van soul, r&b en pop niet alleen genres, maar ook landsgrenzen overstijgt. Haar muzikale veelzijdigheid en indrukwekkende podiumuitstraling maken haar tot een fenomeen dat je niet mag missen. Een andere grootheid die Made in Belgium zal sieren, is de Vlaamse legende Daan. Met een indrukwekkende carrière en een onmiskenbaar geluid heeft Daan geen introductie nodig.

Fans van rauwe en intense rock kunnen uitkijken naar de terugkeer van The Hickey Underground, die momenteel op een reünietour zijn. Dit Antwerpse kwartet staat bekend om hun luide en meeslepende riffs, harde noise en ijzige screams met orkaankracht, en ze beloven het publiek mee te slepen in een muzikale wervelwind. De line-up wordt verder aangevuld met Ão, Isaac Roux en de veelgeprezen DJ Eppo Janssen, bekend als programmeur van Pukkelpop, die de afterparty zal verzorgen.

Kaartjes zijn nog te koop voor Made In Belgium, dat plaatsvindt op zaterdag 18 november in Gebouw-T. Je kan ze verkrijgen via de website van Gebouw-T. De toegangsprijs bedraagt 30 euro.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More