Home Festival Dit weekend Herbakkersfestival met Lady Linn, Isolde Lasoen, School is Cool, Meltheads, DIRK. en veel meer!

Dit weekend Herbakkersfestival met Lady Linn, Isolde Lasoen, School is Cool, Meltheads, DIRK. en veel meer!

by Hannelore Dieleman

Op de valreep willen we toch nog even de aandacht vestigen op het Herbakkersfestival, een festival in Eeklo, helemaal gratis, dat de betere namen in de Belgische muziek in de kijker wil zetten. Het evenement vindt plaats op de ondertussen vertrouwde festivalsite aan de Blokhutten. Het gedruis barst los vandaag vrijdag 11 augustus en gaat verder tot zondag 13 augustus.

De eerste dag staat in het teken van garagerock, postpunk en cold, new en andere wave. Meltheads zijn de headliner van de avond. A Slice Of Life heeft de eer het festival officieel te openen en Meton Revival dj’s verzorgen de afterparty.

Meltheads @ Johan Vanparys

School is Cool is de headliner van de dag twee. De band komt er nieuw album Brittle Dream voorstellen. Nog meer Belgische rock en pop komt van DIRK., Barno Koevoet & The Duijmschpijkers en Oproer. Na al dat livegeweld dansen we de nacht in op de plaatjes van Yourlocalboysband.

School Is Cool @ Bjorn Comhaire

Veel vrouwen op het podium op de derde dag van het Herbakkersfestival. Gevestigde waarden Lady Linn & Her Magnificent Seven en Isolde Lasoen prijken op zondag bovenaan de affiche. Ook is er ruimte voor lokaal talent met Isaac Roux en AdjaDj OverRated mag net als vorig jaar het festival afsluiten.

Isolde Lasoen @ Dirk Wouters

Website Herbakkersfestival

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More