Home Festival Cirque Constance festival komt terug

Cirque Constance festival komt terug

by Hannelore Dieleman

Cirque Constance is back, baby! Het weiste festival van het Meetjesland bestaat 20 jaar, en viert dat met een eenmalige revival. Op vrijdag 15 en zaterdag 16 september moet je in Kaprijke zijn voor twee dagen vol (Meetjeslandse) muziek én een speciaal voor de gelegenheid gebrouwen bier met de toepasselijke naam Pieuws. Op vrijdag is er metal en beats, zaterdag staat in het teken van lokaal en/of bizar muziektalent met een hoek af.

Opnieuw is muziekclub N9 partner van het festival. Op zaterdag staat er een N9 podium op de weide en de eerste naam die mag worden bekendgemaakt is niemand minder dan Stadt, die als headliner geprogrammeerd staat.

Stadt @ Bjorn Comhaire

De band rond Fulco Ottervanger, Simon Segers, Frederik Segers en Joris Cool was er op de laatste editie van Cirque Constance Festival in 2014 ook al bij en komt nu hun nieuwe album Meerstadt voorstellen.

Tickets voor het festival zijn vanaf nú te koop via website n9.

De rest van de line-up van Cirque Constance Festival ontdek je binnenkort op www.cirqueconstance.be.

Cirque Constance vindt plaats op vrijdag 15 september en zaterdag 16 september op een weiland in de Heinestraat in Kaprijke. Cirque Constance is een organisatie van vzw Plan B, met steun van Angär en muziekclub N9.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More