Home Festival Breda Barst vult de affiche aan met elf stevige bands

Breda Barst vult de affiche aan met elf stevige bands

by Bart Verlent

Dit jaar viert Breda Barst haar 25ste verjaardag, en dit zoals altijd in het 3e weekend van september in Park Valkenberg. Op de line-up stonden voor vrijdag 16 september al Selah Sue, Bazart en Jett Rebel en de dag erna staan S10, POM, De Likt en Rhea op de main stage te blinken. Zondag staan Sloper en The Vices op dezelfde mainstage.

© Breda Barst

Maar er is op dit festival ook plaats voor punk, hardcore en metal en die krijgen een plaats in De Spaanse Kraag-tent. Op zaterdag spelen The Fifth Alliance en Dark Intentions een thuismatch en die krijgen het gezelschap van deze Belgische bands: Hippotraktor, Doodseskader, Rotzak en Vonnis. Zondag 18 september is het de beurt aan Death Cult, Kalaallit Nunaat, MARCH en The K. om stevige muzikale klappen uit te delen.

De optredens van 17 en 18 september zijn volledig gratis. Enkel voor 16 september moet je tickets kopen aan €30. Meer info vind je op deze link.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More