Home Concerttip ROCKWOOD festival keert terug naar Lommel

ROCKWOOD festival keert terug naar Lommel

by Hannelore Dieleman

Na meer dan 10 jaar stilte (de laatste editie was in 1993) is het iconische rockfestival Rockwood terug een feit, en dat dankzij vzw Rockwood Events. Deze groep van enthousiaste muziekliefhebbers hoopt met de organisatie van Rockwood Festival de vroegere muzikale hoogdagen te doen herleven en Lommel terug op de festivalkaart te zetten.

De nieuwe editie vindt plaats op zaterdag 3 augustus 2024 in het Burgemeesterspark. In het verleden mocht Rockwood grote namen verwelkomen als Björk, Stone Temple Pilots, Tool en Golden Earring. In 2024 wordt deze traditie voortgezet met een eerste lading top acts zoals Channel Zero, De Mens en Sha-la-lee’s, die garant staan voor een ijzersterke liveshow.

De volledige line-up wordt in de komende maanden bekend gemaakt.

De ticketverkoop zal van start gaan op maandag 4 december 2023. Voor de snelle beslissers is er een speciale Early-Bird actie: de eerste 1000 tickets zijn beschikbaar aan slechts €30,00. Na de Early-Bird actie worden de tickets aangeboden aan €35,00.

Website / Facebook / Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More