Home Concerttip Feest mee met Mooneye, Hi High en Jan Verstraeten op de Daft Sessions

Feest mee met Mooneye, Hi High en Jan Verstraeten op de Daft Sessions

by Ann Cnockaert

Daft Music Studios viert zijn 5de verjaardag en opent de deuren voor een uniek weekend, inclusief tal van concerten, helemaal gratis aangeboden aan de gasten van het hotel, én een bezoek achter de schermen van Daft Studios.

Twee dagen midden in de Ardennen, in een adembenemend kader, waar artiesten en toeristen elkaar ontmoeten rond muziek en dat in de no-nonsense sfeer van Daft!
Live concerten die voor verfrissing zorgen in Belgische muziekscene, akoestische sets in open lucht rond het kampvuur en een dj vanuit de Daft caravan in de tuin… simpelweg aangeboden aan de gasten in de kamers of glamping van Daft Hotel.

Daft koos voor een 100% Belgische en line-up en presenteert met trots de eerste namen:

Jan Verstraeten
Zijn concert in de Daft Studios recording hall wordt een unieke ervaring: hij brengt orkestrale indiepop vergezeld van dramatische strijkers overgoten met een sausje soul en funk.

High Hi
Deze band neemt je mee op een dromerige, donkere, poppy indierocktrip: melancholische soundscapes, prachtige meerstemmige harmonieën en fuzzy guitars, gebracht door een no-nonsense power trio.

Mooneye
Mooneye, winnaars van De Nieuwe Lichting in 2019, brengen intimistisch werk dat doet denken aan Travis of een vroege Coldplay. De songs, van vrolijk tot zwaarmoedig, en alles tussenin, gaan over grote levensvragen, en het besef dat alles altijd goed komt.

De concerten zijn eveneens toegankelijk voor lokaal publiek of toeristen die in de buurt verblijven: via de online webshops zijn tickets mét en zonder verblijf boekbaar.

Meer info kan je hier vinden

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More