Home Concerttip CONCERTTIP: Morrissey

CONCERTTIP: Morrissey

by Hannelore Dieleman

Hij komt! Hij komt! Hij komt!

Na acht jaar houdt de Britse singer-songwriter Morrissey eindelijk weer halt in ons land en wel twee keer: op 15 maart in de Stadsschouwburg van Antwerpen (waar we hem in 2014 twee keer mochten bewonderen) en op 16 maart in de Bozar in Brussel. Wat een verwennerij!

Hij was de frontman van The Smiths en kijkt intussen al terug op een succesvolle solocarrière van 35 jaar. Op zijn officiële website MorrisseyCentral lazen we enkele weken geleden al dat er data voor België bekend zouden worden gemaakt, hartje met de Belgische vlag inclusief. De man heeft duidelijk een voorliefde voor ons land en slaat ons zelden over. Ook nu niet.

In 1991 verkocht hij de Hollywood Bowl sneller uit dan de Beatles ooit deden. In 2006 uitgeroepen door de BBC-kijkers tot ’tweede Grootste Levende Britse Icoon’. Met 16 albums in de Britse top 10, raden we iedereen aan hem live aan het werk te zien.

De ticketverkoop gaat van start op vrijdag 13 januari om 10 uur:

Morrissey Stadsschouwburg Antwerpen tickets

Morrissey Bozar tickets

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More