Home Concerttip Augustijn viert zijn vierde album ‘Vier’ met een cd voorstelling in CC De Grote Post 

Augustijn viert zijn vierde album ‘Vier’ met een cd voorstelling in CC De Grote Post 

by Ann Cnockaert

Op dinsdag 6 juni zal Augustijn zijn nieuwe album Vier presenteren in De Grote Post in Oostende.

© Augustijn

Vier verwijst niet alleen naar het vierde album, maar ook naar het West-Vlaamse woord voor ‘vuur’, omdat het vuur van inspiratie nog steeds brandt.

Samen met zijn bandleden Wim Buysse op bas en Micha Vandendriessche op drums, zal Augustijn (Vermandere) alle nummers van het nieuwe album laten horen, afgewisseld met enkele absolute toppers zoals GVD joat, In de schouwte en Ja sante. Vier is uit op 2 juni en bevat 11 liedjes, opnieuw gezongen in het West-Vlaams.

Wat ook interessant is om te weten: exact 50 jaar geleden bracht Augustijns vader, Willem, eveneens zijn vierde album uit met de titel Vier. Het is een opmerkelijke toevalligheid, aangezien dit geen bewuste keuze was (zijn entourage kan dit bevestigen)!

De albumvoorstelling vindt plaats om 20.00 uur in CC De Grote Post in Oostende. Tickets zijn verkrijgbaar bij de balies van het UitLoket, Toerisme Oostende en De Grote Post, of via oostende.be/uitloket.

Facebook Instagram Website

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More