Home Belgisch VITO – Teenage Love.

VITO – Teenage Love.

by Didier Becu

Vraag ons niet waarom, nog minder hoe, maar voor sommige mensen lijkt het slechts een fluitje van een cent om de ene geniale song na de andere uit hun mouw te schudden. Wie van dat soort artiesten houdt, en wie doet dat niet, komt in Vlaanderen sowieso bij de songsmid Vito Dhaenens terecht. Een klassebak waarvan je weet dat hij het zal maken. De vraag is alleen wanneer, en dat zou misschien wel eens dit jaar kunnen zijn en dat heeft alles met zijn tweede ep te maken, die uitkomt op vrijdag 20 maart en geproducet en gemixt werd door niemand minder dan Dijf Sanders.

Eerst teasen zoals dat heet, en de eerste single Teenage Love zit er meteen knal op. Typisch Vito daar niet van, en voor mensen die weten waarover we het hebben betekent dat zoiets als muziek die hangt tussen Ty Segall, Neil Young en Mac DeMarco. Feelgood indiepop waar je toch best een karretje Kleenexen bij de hand voor hebt.

Nu de beltoon van de dag. Leer hem uit je hoofd, dan kun je dit heerlijke deuntje geblinddoekt meefluiten op de twee releaseconcerten:
26/03 – De Roma, Antwerpen
01/04 – De Handelsbeurs, Gent

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More