Luminous Dash BE

RIVALS OF MADTOWN – Lovelorn (Eigen Beheer)

Sinds 2015 maakt het Limburgse viertal Rivals Of Madtown no nonsens rock-‘n-roll. Vorig jaar brachten deze kerels uit Pelt hun debuut-ep How About It Then? waarop vijf stomende songs staan met originele titels als Carpi Sun’s Bad Attitude en Johnny B. Bad

(c) FayeW Photography

Nu zijn deze jonge kerels terug de studio in gedokken om deze Lovelorn in te blikken. Het nummer is opgenomen in de Deep Mine Studio in Beringen van drummer Robson Mangelschots, die tevens instond voor de mix. We kunnen zeker niet zeggen dat de band op deze nieuwe single een andere weg uitgaat, want het is nog altijd pure rock-‘n-roll, maar het klinkt allemaal wat properder. Op de ep mocht het lekker smerig zijn maar op Lovelorn horen we een andere Rivals Of Madtown. Het nummer komt beter tot zijn recht in de cleane productie. Zelfs de gitaarsolo klinkt meer beheerst dan de solo’s die op de ep zijn terechtgekomen.

Het is duidelijk dat Rivals Of Madtown aan hun sound hebben gewerkt en dat heeft geloond. Van de ep wisten we al dat deze mannen aanstekelijke songs schreven en Lovelorn is er weer zo eentje. Het wordt uitkijken om Rivals op het podium te zien waar ze met deze sublieme single zeker extra olie op het vuur gaan gooien.

FACEBOOK/SPOTIFY

Mobiele versie afsluiten