Home Uncategorized POST MALONE – Beerbongs & Bentleys (Universal)

POST MALONE – Beerbongs & Bentleys (Universal)

by Luminous Dash

Beerbongs & Bentleys is het tweede album van Post Malone. Hiermee releaste hij niet alleen zijn nieuwe album, maar kondigde hij ook een nieuw muzikaal event aan: Beerbongs & Bentleys.

Het nieuwe album telt 18 liedjes. Wanneer je die volledig beluistert, is dat een uur en vijf minuten lang genieten. Post Malone werkte voor het album samen met tal van andere artiesten. Hij producete liedjes van artiesten als Nicki Minaj, 21 Savage, Ty Dolla $ign, G-Eazy and YG en Swae Lee. Uiteraard kennen we al de hits PsychoRockstar en Better Now.

Voor ons is het beslist, Beerbongs & Bentleys is het liefdesalbum van Post Malone en gaat misschien wel over zijn eigen liefdesleven. Gaat het niet over de liefde, dan is het over feestjes, drugs, vrouwen, geld of over vertrouwen.

We maken zelf de bedenking of het een persoonlijk album is van Malone of niet. Als je echt luistert naar de teksten dan stoot je steeds op terugkerende onderwerpen. Hij heeft het vooral over het feit dat er maar weinig mensen te vertrouwen zijn, dat hij zich eenzaam voelt of het feit dat hij geen echte vrienden heeft. Maar als gezegd gaat het voornamelijk over dat de geliefde die hij mist.

Een andere bedenking is dat hij net iets te veel reclame maakt voor Yves-Saint Laurent, een naam die hij in het refrein van drie liedjes scandeert. Het is eens een andere manier van sponsoring.

De sound is doorheen het album vrij hetzelfde. Het is niet duidelijk wanneer er een nieuw liedje start of wanneer dit gedaan is, je hebt zelfs het gevoel dat het album één groot lied is.

Het is een melodie die in je hoofd blijft hangen en waarbij je het gevoel krijgt dat je rustig op zee drijft. Een rustige en emotionele liefdesmelodie, op andere momenten is het alsof je afdaalt naar de wereld van Alice in Wonderland, en dan weer een mix van een piepjonge Justin Bieber en Chris Brown.

Facebook

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More