Home Belgisch Nieuwe aanwinsten Luminous Belge

Nieuwe aanwinsten Luminous Belge

by SANDRA REGENT

Wat beter dan in muziek te duiken met dit miezerige herfstweer? Dat leverde volgend moois op in onze playlist!

(c) ondernemerblogs.nl

De zwaarheid van het vierkoppige Lierse Muddler is een stomp in de maag. Of hun bandnaam (een cocktailstamper) daar iets mee te maken heeft weten we niet. Wat we wel voelen is de impact van de scheurende gitaren, de grimmige toon en de scherpzinnige tekst.

Another Lady van Medds betovert ons, ondanks de smartelijke tekst, dan weer met haar lichte fusie van ambient, pop en soul. Van deze jonge singersongwriter gaan we ongetwijfeld nog horen in de toekomst!

Alleen al voor hun originele bandnaam, My Dog Is Radioactive, zouden ze een plaats moeten krijgen in onze playlist. Maar ook muzikaal met Stay verdienen de 3 jonge broers uit Leuven deze plaats. Hun nieuwe sound houdt het midden tussen punkpop en indierock en is enorm aanstekelijk!

In dezelfde leeftijdscategorie en even catchy als de jongens hierboven, het Gentse Hyper! De jongens brengen volgende maand hun debuut-ep uit met ongeremde no-nonsense tuxedorock. Hierop vinden we ongetwijfeld het energieke Ned terug met opwindende vocals, strakke riffs en prikkelende drumpartijen.

Bolt Ruin mag het rijtje in schoonheid afsluiten met zijn atmosferische electronica. J’ehra neemt je mee op een vlucht met de natuurelementen, een rollercoaster van emoties en raakt je tot in elke vezel in je lichaam.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More