Home Belgisch Nieuwe aanwinsten Luminous Belge

Nieuwe aanwinsten Luminous Belge

by SANDRA REGENT

Dat Mickael Karkousse ook zonder Goose knappe dancetracks kan maken bewijst hij in deze Another Place – Another Place met Kim Peers.

Tropical View, de filmische indiepop van Jan Verstraeten vormt de ideale achtergrondsoundtrack om je bezinnen over de zin en onzin van het leven tijdens deze aangename herfstdagen.

Usi Es bewijst met Is This Desire? nog maar eens waarom ze het voorprogramma van Sylvie Kreusch in de AB Club mag verzorgen (en er ongetwijfeld binnenkort zelf als hoofdprogramma staat). Heerlijk wegdromen met deze knappe, geslaagde cover van PJ Harvey.  

The Guru Guru is terug en hoe. Het nieuwe, tweede album Point Fingers wordt einde januari verwacht. De tweede vooruitgeschoven single Mache van de hyperkinetische, psychedelische noiserockers is er weer boenk op! We kijken uit naar de live tour die einde dit jaar van start gaat.

We ontdekten hun live als voorprogramma van Life Of Agony en waren meteen verkocht: Huracán. Realm Of Instability is een onstopbare sneltrein met loeiharde gitaarriffs en verpletterende drums. De ideale oppepper voor wie even in een dipje zit en de perfecte afsluiter van deze week.  

Veel luisterplezier!

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More