Home Belgisch Videopremière van de nieuwe WIM

Videopremière van de nieuwe WIM

by Didier Becu

Hiphop zit meer dan ooit in de lift, en zeker die van de Nederlandstalige. Voorbeelden genoeg van nieuwe helden die het maken, en daar zullen de vaak diepgaande teksten die als een spiegel voor de ziel dienen wel voor veel tussen zitten.

(c) : Wim De Waele

Nieuw in de scene is WIM. Nou ja nieuw… Deze Leuvense rapper is al bezig sinds 1997 en met zijn band PhilliBustas heeft hij reeds 3 albums uit. Maar nu is het weer tijd voor een solo-avontuur.

Binnenkort verschijnt de ep Extra en na de eerste single Ventileren (door ons omschreven als “heel erg anders dan wat we dezer dagen zoal onder de noemer hiphop voorgeschoteld krijgen”) is er nu de nieuwe single: Bodem. Weer horen we de knappe old school hiphop in een productie van Kim ‘Skpee Beats’ Valkenaers en met een niet te misverstane tekst die je omver blaast. Allemaal herkenbare situaties, maar keer op keer confronterend. Vandaag in première op Luminous Dash.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More