Home Belgisch BELTOON : THE RADAR STATION

BELTOON : THE RADAR STATION

by Didier Becu

Zoals gezegd wordt de beltoon de komende weken de artiest die om 20 uur de gast is bij de Live Untapped – Solidarity Pub Sessions. Vandaag hebben we een finalist van De Nieuwe Lichting op het Facebook-podium: The Radar Station. Het gaat ontzettend hard met de Gentse band, want Subtle Science staat momenteel op nummer 7 in De Afrekening. En omdat het altijd wel nog wat hoger mag en omdat het zo’n steengoed nummer is, onze beltoon van de dag.

Samen met Luminous Dash en de muziekcafés HUIS, Café de Loge, Vol Pension, Muziekcentrum Kinky Star, BarBroos, Missy Sippy, AAP, Bar Mirwaar, De Kleine Kunst, Minor Swing, De Afsnis, Jan Van Gent, De Roes, Fatima, Woody’s, Steen, Bar Lume, Monterey, Herberg Macharius, De Koer, Westies, De Roos, Trefpunt, Cafe Charlatan, The Crossover Music Pub en Django werden de Live Untapped Sessions in het leven geroepen. Alle partners zullen telkens tegelijk het concert streamen voor hun samen meer dan 100.000 volgers.

Live Untapped – Solidarity Pub Sessions gaat gepaard met een inzamelingsactie opgezet waarbij al het gedoneerde geld integraal naar Het Gents Solidariteitsfonds gaat. Dat is een organisatie die zich in deze bijzondere tijden extra inzet voor de zwaksten in onze samenleving en hen voorziet van basisbehoeften en voedselpakketten.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More