Home Reviews TYCHO – Pink & Blue (Mom+Pop/Ninja Tune)

TYCHO – Pink & Blue (Mom+Pop/Ninja Tune)

by Astrid Venturuzzo

Tycho kondigt de komst van hun nieuwe studioalbum Weather aan. Ze lanceerden hierbij ook onmiddellijk een nieuwe single: Pink & Blue.

Drie jaar na het zeer succesvolle Epoch, bewandelt de Amerikaanse groep met hun aanstaande album Weather een iets ander pad. Voor de allereerste keer gebruiken ze zang in hun nummers. De single Pink & Blue is hier het eerste voorbeeld van. Met de tekst en stem van Hannah Cottrel, waagt het Amerikaanse elektronisch project zich aan een sprong in het onbekende. Na enkele keren de single te beluisteren, springen we hen met plezier achterna.

We kruisen wel de vingers dat Tycho, door het introduceren van zang in hun songs, hun eigenheid niet verliezen en meegesleurd worden in de stroom van de gemiddelde elektro ‘radiosong’. De single ontkracht onze vrees alvast en vormt een leuke toevoeging aan deze zonnige dagen.

Weather komt uit bij Mom + Pop/Ninja Tune op 12 juli. De band trekt hierna op tournee en zal op 17 februari 2020 te zien zijn in de Ancienne Belgique.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More