Home Reviews THE SHERLOCKS – NYC (Sing It Loud)

THE SHERLOCKS – NYC (Sing It Loud)

by Didier Becu

Terwijl bepaalde bands in Engeland de essentie van de punk laten herleven (Idles, Sleaford Mods, Shame of Fontanes DC) heb je er ook bandjes rondlopen die vinden dat ze eerst bij de juiste kapper langs moeten alvorens het podium te betreden, om dan uit te schreeuwen dat ze verschrikkelijk rock ’n roll zijn.

We vrezen, eigenlijk zijn we het zeker, dat The Sherlocks zo’n band is. We hebben de naam nooit gesnapt en ook hun album Live For The Moment deed ons maar bitter weinig. Te afgelikt, te braaf en simpelweg veel te veel in elkaar geflanst. Of ze wakker liggen van onze woorden betwijfelen we ten sterkste, want op het thuisfront gaat het prima en indiekids die nooit het woord indie hebben begrepen lusten er pap van.

Tijd dus voor een nieuwe single en dat is deze NYC (Sing It Loud) geworden. Je kan ons vooroordelen verwijten als we het over deze band uit Bolton hebben, maar dit is simpelweg niet goed. Een hit wordt het zeker, maar Regi lukt dat ook.The Sherlocks staan op donderdag 14 november in de Kavka in Antwerpen.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More