Home Reviews THE BIG MOON – Your Light (Fiction Records)

THE BIG MOON – Your Light (Fiction Records)

by Bart Verlent

Wij kijken al een tijdje uit naar nieuw werk van The Big Moon. In augustus kregen we al een voorproefje van het tweede album Walking Like We Do dat in januari 2020 verschijnt. Deze Londense band maakt al sinds 2014 catchy dromerige indierock. Ze gingen op tour met The Maccabees, Ezra Fuman en The Vaccines zodat ze de aandacht kregen van Fiction Records, die hun een platencontract gaf. Twee jaar geleden verscheen dan hun fijn debuut Love In the 4th Dimension.

Vorige maand kregen we de eerste single, It’s Easy Then, uit de nieuwe plaat te horen. Waar deze vier dames toch iets poppier klonken dan op hun debuut. Op deze Your Light gaan ze terug naar het geluid van hun debuut met fijne gitaarlijntjes en toch weer een super aanstekelijk refrein.

The Big Moon kan er niks aan doen maar elke keer als ze een song schrijven blijft die in het hoofd hangen, dat is met deze Your Light niet anders. Echt wel een verslavende groepje.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More