Home Reviews SHURA – The Stage (Secretly Canadian)

SHURA – The Stage (Secretly Canadian)

by Astrid Venturuzzo

De Britse electropopzangeres Alexandra Lilah Denton, beter gekend als Shura, heeft er even over gedaan, maar drie jaar na haar debuut Nothing’s Real brengt ze binnenkort haar nieuwe plaat forevher uit.

Van dit album loste ze recentelijk reeds de single religion (u can lay your hands on me); speelse electro met een hoog dansbaar gehalte, volledig in lijn met haar debuutplaat en nu brengt ze The Stage uit. Een song die het verhaal vertelt van Shura’s eerste date met haar huidige vriendin. De opwinding, het enthousiasme, maar ook de stress die je kan voelen op zo’n first date vertaalt zich vlekkeloos in The Stage. De korte drumritmes en staccato zanglijn in de strofes maken ruimte voor een dromerige sfeer met synthesizer en hoog stemgeluid voor het refrein, alsof je nerveus onderweg bent naar de grote afspraak, maar je na de date op wolkjes loopt.

Shura’s forevher verschijnt op 16 augustus en Shura valt te bewonderen op 13 november in de Botanique. Check hieronder alvast de nieuwste single.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More