Home Reviews SEEYOUSPACECOWBOY – Armed With Their Teeth (Pure Noise Records)

SEEYOUSPACECOWBOY – Armed With Their Teeth (Pure Noise Records)

by Bart Verlent

In september verschijnt het debuut The Correlation Between Entrance And Exit Wounds van de Amerikaanse hardcore punk sensatie SeeYouSpaceCowboy. We kunnen dit vijftal uit San Diego een beetje vergelijken met Amyl And The Sniffers en onze eigen Cocaine Piss maar langs de ander kant ook met het vroegere werk van Napalm Death.

Korte nummers die inhakken als een botte bijl. De politiek getinte teksten zijn ook gezongen of geschreeuwd door een riot girl. Ze omschrijven hun songs als “sasscore” maar ze krijgen ook de etiketten metalcore, grindcore, mathcore, hardcore punk en art punk opgekleefd.

Armed With Their Teeth is de eerste single uit de te verschijnen plaat. Dit stevige nummer duurt maar 1 minuut en 50 seconden, maar in die korte tijd beukt SeeYouSpaceCowboy er flink op in en na het beluisteren heb je het gevoel dat je een flinke kopstoot gekregen hebt.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More