Home Reviews RALEIGH RITCHIE – Time in a Tree (Columbia)

RALEIGH RITCHIE – Time in a Tree (Columbia)

by Wout Meganck

Heb je ook de laatste aflevering van Game of Thrones gezien? Heb je je ook al afgevraagd hoe de wereld nà deze legendarische reeks er gaat uitzien? En wat zouden de acteurs gaan doen?

Van één akteur weten we het al: Raleigh Ritchie, grijze worm, opperbevelheer van de Onbezoedelden, dienaar van Daeyneris Stormborn wordt…. zanger.

De realiteit is natuurlijk dat deze acteur al zanger was voor hij de rol in Game of Thrones kreeg. Of hij ooit in staat zal zijn om het aura van zijn rol in GOT te overstijgen met zijn muziekwerk, dat is natuurlijk de vraag die iedereen op social media bezighoudt. Hij klink een beetje als een Britse Stevie Wonder maar of  dat genoeg zal zijn om te vermijden dat het publiek massaal gaat vragen of hij al over de onthoofding van Missandei is, zal de toekomst uitwijzen.

Deze zomer staat hij op Werchter – op donderdag- wellicht is dat een beetje teveel eer. Time In A Tree staat op zijn debuut-ep die een half jaar geleden al het levenslicht zag maar eigenlijk nu pas is opgepikt. Tiens, hoe zou dat komen ?

Oordeel zelf

Facebook

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More