Home Reviews OSCAR SCHELLER FT. LILY ALLEN – 1% (Wichita Recordings)

OSCAR SCHELLER FT. LILY ALLEN – 1% (Wichita Recordings)

by Bart Verlent

Het is al een tijdje geleden dat we iets gehoord hebben van Oscar Scheller. De zanger/producer bracht in 2016 zijn debuut Cut And Phase uit en werd uitgeroepen als nieuwe revelatie van de Britpop. Hij kreeg aanbiedingen om te schrijven voor andere artiesten en te producen en was daar al die jaren mee bezig.

In september verschijnt Scheller’s tweede album HTTP404. Op deze nieuwe plaat werkt hij samen met Sarah Bonito, Tiffi en ook met Lily Allen. De nieuwe single 1% is een duet met Allen over de rampzalige gevolgen als de batterij van je gsm bijna leeg is en je niemand meer kan bereiken. Zware problemen in een mens zijn leven..

Het thema van dit nummer heeft evenveel om het lijf als de song zelf. Dromerige pop die weinig indruk nalaat. Scheller is nu ook niet een fantastische zanger en Allen moet dan heel de song maar dragen. Het liedje zou evengoed van de hand van Allen kunnen zijn, want zij maakt ook zo’n weggooi-pop.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More