Home Reviews NILS FRAHM – All Armed

NILS FRAHM – All Armed

by Felix Sandon

Muziek heeft alles te maken met ons gemoed. Soms willen we niets liever dan deuntjes die ons een melancholische bui bezorgen, soms willen we dat het verbazend goed vooruit gaat. Soms willen we uitbundig meezingen, soms willen we in alle rust genieten van sereniteit. En voor de luisteraar die zich graag laat meeslepen en wil verdwalen in muziek, is er deze nieuwe single van Nils Frahm.

Het Duitse klaviermirakel is van alle markten thuis. Voor wie hem tien jaar geleden leerde kennen met het prachtig verstilde Wintermusik, is dit een verrassing, maar dan wel een bijzonder aangename. All Armed is één lange jazzy trip van meer dan elf minuten, waarin we meeslepend slagwerk, geheimzinnige blazers en raadselachtige geluiden in de verte horen en aandachtig verder drijven, benieuwd naar wat we nog allemaal op ons pad zullen aantreffen.

Als dit een voorsmaakje is van Frahms nieuwe ep Encores 3, die op 20 september verschijnt, kijken we uit naar het begin van de herfst. Sommige nummers duren eindeloos, en sommige mogen dat.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More