Home ReviewsAlbum Reviews NEON HITCH – Reincarnation (WeRNeon/FanLabel)

NEON HITCH – Reincarnation (WeRNeon/FanLabel)

by Sabine Moorhem

Ondertussen is het al van 2016 geleden dat we, tijdens een slapeloos nachtje zappen, kennis maakten met de Britse Neon Hitch. Niet alleen haar opmerkelijke uiterlijk, maar ook haar gebrachte nummer vielen ons op.

We besloten ons dan ook te verdiepen in haar persoon en haar muziek. Zo stelden we vast dat Neon Hitch haar echte naam is en dat ze als kind al op de televisie te zien was omdat ze, samen met haar ouders, rondtrok door Engeland als zigeuner. Ook was ze erg goed bevriend met wijlen Amy Winehouse, met wie ze ooit een flat deelde.

Eerder dit jaar bracht Hitch haar tweede Album Reincarnation uit. Het album bevat 15 electropop nummers waarin ze nog persoonlijker wordt dan in haar eerste full album Anarchy al het geval was, vooral in de track Head.

Dit betekent niet dat dit een melancholisch, duister album geworden is. Integendeel, het hele album bestaat uit catchy tunes, die ons meteen in de stemming brengen voor een leuke beach party.

Reincarnation is wat ons betreft het beste wat Hitch tot nu toe uitbracht.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More