Home ReviewsAlbum Reviews MIGHTY BOMBS Not Of This Earth (Casbah / Clear Spot)

MIGHTY BOMBS Not Of This Earth (Casbah / Clear Spot)

by Patrick Bruneel

Mighty Bombs is een trio, geleid door de meer dan energieke dame Onne Wan, die met haar stem de garagepunk van de band net dat tikje extra geeft. Wan speelt gitaar en zang bij Las Furias en The Trap en deed dat eerder ook al bij Perras Del Infiero en Virüs.
Blijven proberen dus, en wie weet lukt het met Mighty Bombs wel. Het zal in elk geval niet aan het ondersteunende werk van bassiste Lucy Cat liggen, of aan het drumwerk van Max (Dustburds, The Last Brigade, Demon Vendetta). En het zal zeker ook niet aan de vijf liedjes liggen die op deze debuut-ep staan.
De harmoniezue samenzang van de twee dames op Shake It All, de stevige versnelling in opener Run And Go of het snufje pyschobilly in de start van Full Of Shit.
Met de twee afsluitende liedjes (Bubu Island en Something to Say) solliciteert dit drietal uit Genève uitdrukkelijk naar een plekje op een Girls go BOOM!-avondje.
Twee vrouwen en een drummer die aanstekelijke garagepunk maken? Moet kunnen.

Patrick Bruneel

Casbah Records

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More