Home Belgisch SUN GODS

SUN GODS

by Luminous Dash

Brent Buckler en Sander Cliquet brachten met hun band Barefoot & The Shoes in 2011 hun eerste album uit, waarna Vincent Lembregts en Marijn Geerts hun vervoegden in 2013. Samen wonnen ze verscheidene rock rally’s, en nu besloten ze dat het tijd werd om het doek te laten vallen voor Barefoot & The Shoes en zo plaats te maken voor een nieuw project.

Dat nieuwe project heet Sun Gods en brengt op 1 november een eerste single uit: Voices. Het nummer doet meteen denken aan de folkrock van Mumford & Sons, niet in het minst door het doorleefde geluid van de stem van Brent Buckler. Toch hoort Voices nog iets meer in het alternatieve popkamp door de structuur en de meer verhalende teksten.

Voor de toch erg mooie videoclip spraken de bandleden de jonge tekenaar en regisseur Robin Goethals aan, die samen met Buckler het scenario schreef. De productie nam Roel De Bruyne op zich.

Het ziet ernaar uit dat het nieuwe project van Buckler en compagnie er eentje is om verder in de gaten te houden. Wie hen live aan het werk wil zien, kan dat op 14 november in De Kleine Hedonist in Antwerpen, op 16 november in Trefpunt in Gent en op 26 november in de Libertad in Leuven.

Facebook

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More