Home ReviewsAlbum Reviews ORDO ROSARIUS EQUILIBRIO – Menage à Quatre (Out Of Line Music)

ORDO ROSARIUS EQUILIBRIO – Menage à Quatre (Out Of Line Music)

by Yves Van der Straete

I Want Your Sex zong George Michael, Salt ’n Peppa had het over Push It. Liedjes over poepen doen het altijd goed. Maar je kan er kunst van maken door lyrisch te oreren over de sublimiteit van onani, of het literair bejubelen van orgiën. Alle mogelijke variaties van rampetampen werden al bezongen door Ordo Rosarius Equilibrio. 

De Zweedse groep rond het koppel Tomas Pettersson en Rose-Marie Larsen wordt hedendaags ondersteund door onze landgenoot Nicolas Van Meirhaeghe. De band is al jaren een vaste waarde in het neofolkgenre en heeft al een aantal prachtplaten uit in hun repertoire.

Deze uitgave gaat over menage à quatre en is de voorloper van een full album met de naam Let’s Play die er in het najaar aankomt. Het ligt in de lijn van hun laatste platen die iets melodieuzer zijn dan hun vroege werk. De video is al verwijderd van Youtube wegens te bloot (wat volledig Ordo Rosarius Equilibrio is natuurlijk).

We zijn alvast gespannen aan het wachten op het volledig album, want dit is een heel subtiele sexy schijf. Op het full album blijft enkel het nummer Menage à Trois over, de andere drie nummers zijn enkel voor deze ep bestemd die nu in gelimiteerde uitgave te koop is in een doos met een exclusief sexspeeltje en een paar kousen. De soundtrack voor een leuk momentje tussen de lakens met twee, drie of vier of alleen met het speeltje. Let’s play !

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More