Home Belgisch Nieuwe oogst in Luminous Belge

Nieuwe oogst in Luminous Belge

by SANDRA REGENT

Ook deze week gingen we grasduinen in al het moois dat ons muzikale land te bieden heeft en plukken we er deze vijf boeketten uit.

(c) musicoftheplants

Sun Gods, je weet wel die groep met de begeesterende, grootse indiepop en die warme stemkleur van frontman Brent Buckler. Met Into The Mud hebben ze er weer een pareltje bij op hun ondertussen lange lijst. Muziek om bij weg te dromen.

We zagen ze live aan het werk en waren danig onder de indruk. Moody Mae met hun fusion tussen hiphop, soul, jazz en funk staan garant voor een feestje met hun feelgood-muziek. Down For Me is daar het perfecte voorbeeld van.

Van Don’t Wait, de lo-fi indiepop van Poppel krijgen we het helemaal warm. Inderdaad niet wachten zouden we zeggen en als de bliksem de nieuwe langspeler van de jongens eens gaan beluisteren.

We blijven in het indievaarwater met de frisse sound van Sea (Peoples) in The Creeps. Lekker veel echo in de zang, catchy gitaarhooks en nostalgische synths.

Die nostalgie en synths vinden we ook terug in de indringende, kosmische synthpop Starnight van Future Messiah. We hadden geen betere manier kunnen bedenken om deze muzikale lijst af te sluiten.

Veel luisterplezier!

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More