Home Belgisch Nieuwe aanwinsten Luminous Belge.

Nieuwe aanwinsten Luminous Belge.

by SANDRA REGENT

Er kwam weer veel moois aanwaaien in de rubriek Belgisch op onze site. Ga zeker eens kijkje nemen! Wij grabbelden er voor deze week de volgende selectie uit voor onze playlist.  

De Leuvenaars van Berry Quincy speelden onlangs een sterke thuismatch met hun albumrelease in Het Depot. Wij waren hiervan getuige en gooiden Seeduway zonder aarzelen in onze playlist.

De nieuwe single Get Get Get van Oproer is een knappe mengeling van hiphop en punkpop met een exotisch oriëntaals sfeertje. Wij vinden hem hopeloos verslavend en verdient dus zonder meer een plaats in onze lijst.

De mannen van het powerbluestrio RAMAN. brengen kortelings hun debuutalbum uit. De bluesy titelsong Birth Of Joy maakt alvast indruk. We hebben de smaak te pakken en kijken uit naar dat album waar hopelijk meer van dat moois op staat.

Met Arabnormal het duo-project van Younes Faltakh (The Hickey Underworld)  en Niek Meu (Das Pop) gaan we de psychedelische toer op. Het opgejaagde Joy bulkt van de strakke gitaren en profetisch geschreeuw. Perfect om eens compleet uit de bol te gaan.

Afsluiten doen we deze week met Mon-O-Phone, de band rond zangeres/danseres Ciska Vanhoyland. Na een rustpauze van vier jaar zijn we blij hun terug te mogen verwelkomen. Het wondermooie Fall In Love Again over teruggevonden verbondenheid tussen partners in moeilijke tijden stelt niet teleur.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More