Home Reviews LUIS MOJICA – The Ranger (Eigen beheer)

LUIS MOJICA – The Ranger (Eigen beheer)

by Bart Verlent

Singer-songwriter Luis Mojica maakt deel uit van Rasputina, een trio dat voornamelijk met cello’s donkere theatrale cabaret-achtige avant-garde brengt. Mojica heeft al een tijdje zijn eigen solo carrière waar hij songs brengt die net ver af staan van wat hij met Rasputina brengt.

In 2016 verscheen zijn solo-debuut Wholesome waarop hij zichzelf begeleidde. Het debuut was een groot succes en na een tournee met Rasputina starte hij aan de opnames van zijn tweede album How To Make A Stranger dat op 4 oktober verschijnt.

The Ranger is de tweede single uit het nieuwe album waar we duidelijk invloed in horen van Kate Bush, The Dresden Dolls, Tori Amos, Antony and the Johnsons en John Grant. Fijne harmonieën die Mojica mengt met de nodig donkere orkestraties en zo een mooi sfeervol geheel brengt.

We zijn enorm onder de indruk van wat Luis Mojica brengt. Dit nummer is aanstekelijk met zijn knappe originele arrangementen. Ja, we kijken al volop uit naar het album.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More