Home Reviews LIAM GALLAGHER – The River

LIAM GALLAGHER – The River

by Didier Becu

Of de rivaliteit tussen de broertjes bittere realiteit of een knap stukje theater is, zullen we nooit weten. Feit is dat sinds de split van Oasis de twee broertjes elkaar met plezier bekampen en dat we daarmee eigenlijk twee voor de prijs van één krijgen. De eerdere single van Noel met zijn vogels (Black Star Dancing) was maar weinig soeps, maar dat kon je evengoed zeggen van Liam met zijn Shockwave dat een paar maanden geleden uitkwam. Heerlijk tussendoortje, dat wel, maar zo schrijven die twee er tientallen per jaar. Op de nieuwe single heeft de grootste muil uit Manchester zich evenwel herpakt, en hoe!

The River is de tweede single uit Liams tweede soloplaat Why Me? Why Not die op 20 september uitkomt. Meer dan ooit klinkt Liam solo als Oasis, inclusief de arrogantie en het overheerlijke je m’en foutisme dat hem tot ster heeft gemaakt. Azijnpissers zullen het oude wijn in nieuwe zakken vinden. Dat is zo, maar niemand die kan ontkennen dat oude wijn soms goed kan smaken!

Liam Gallagher komt op zaterdag 8 februari naar Vorst Nationaal in Brussel, de ticketverkoop daarvan start op woensdag 3 juli om 10u00.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More