Home Reviews KEYWEST – What Are You Waiting For? (Marshall Records)

KEYWEST – What Are You Waiting For? (Marshall Records)

by Bart Verlent

Het Ierse duo Andrew Kavangh en Andrew Glover kwamen op hun reis in Los Angeles het Londense duo James Lock en Harry Sullivan tegen, het klikte muzikaal meteen en Keywest was geboren. Met als resultaat dat Lock en Sullivan naar Dublin trokken om met hun nieuwe kompanen te busken in de straten van de Ierse hoofdstad.

Zeven jaar later heeft Keywest door Europa getourd, drie albums uitgebracht die in Ierland in de hitparade belanden en nu hebben ze een platendeal met Marshall Records waar hun vierde album Ordinairy Superhero op 27 september op verschijnt.

What Are You Waiting For? is de vierde single daaruit. Keywest brengt gewone pure popsongs die beetje middelmatig klinken. Op zich klinkt het allemaal aanstekelijk, maar we hebben het allemaal ooit een ergens anders gehoord, en dan beter.

We zouden Keywest een flauwe kopie van Mumford and Sons kunnen noemen. En ja die maken al lang zo’n kleffe platen dus de vraag is dan wie er zit te wachten op een kopie van een ordinaire band.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More