Home Reviews JAY SOM – Nighttime Drive (Lucky Number Music/N.E.W.S.)

JAY SOM – Nighttime Drive (Lucky Number Music/N.E.W.S.)

by Didier Becu

Waarschijnlijk had de 25-jarige Melina Mae Duterte nooit gedacht dat het met haar muzikale alter ego Jay Som zo’n vaart zou lopen toen ze vier jaar geleden als singer-songwriter een paar van haar songs op Bandcamp gooide. De interesse voot haar muziek groeide snel en voor ze het wist had de zangeres een platencontract beet voor haar debuut. Met haar tweede plaat Everybody Works ging het nog beter, Pitchfork nam de lp zelfs op in hun lijstje van 2017.

Jay Som (c) : Lucky Number Music

Er werd getourd met Paramore en The National, en er verschenen losse singles zoals het zeer knappe Pirouette en nu is er een derde plaat die eind augustus uitkomt en bij ons op 16 november in de Botanique wordt voorgesteld.

Uit Anak Ko is er ondertussen een derde YouTube-single verschenen: Nighttime Drive. Een song die de laatste twee jaar van de Amerikaanse artieste perfect samenvat, want wie tourt van her naar der is ’s nachts altijd wel onderweg.

Bij aanvang zou je denken dat het slechts om een niemendalletje gaat, maar bij meerdere draaibeurten (doen!) komt het songtalent van Melina alsmaar meer naar boven dat je vlug door hebt dat wederom een oorwurm is!

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More