Home Reviews FKA TWIGS FEAT. FUTURE – Holy Terrain (YOUNG TURKS)

FKA TWIGS FEAT. FUTURE – Holy Terrain (YOUNG TURKS)

by Bart Verlent

Tahliah Debrett Barnett, beter bekend als FKA twigs, verhuisde op haar zeventiende naar Londen om aan de slag te gaan als danseres, zo is ze te zien in clips van Ed Sheeran en Kylie Minogue. Maar vandaag wordt ze aanzien als één van de belangrijkste artiesten van het moment. Op 25 oktober verschijnt haar tweede album Magdalene.

Na Cellophane is deze Holy Terrain het tweede voorproefje uit de nieuwe plaat. Op deze nieuwe single werkt ze samen met de Amerikaanse rapper Future en voor de productie kreeg ze de hulp van Skrillex en Jack Antonoff.

Ook al heeft FKA twigs een paar jaar stil gelegen, gaat ze met deze nieuwe single gewoon verder in dezelfde lijn met een eigenzinnige mix van hiphop en soul op een sfeervolle sound met stevige beats. Terwijl ze op Cellophane toch voor een ander aanpak koos gaat FKA twigs op deze single terug naar haar gewone recept. Niks mis mee, maar Cellophane zorgde meer voor kippenvel terwijl deze Holy Terrain meer op de dansvloer mikt.

Maandag 2 december komt FKA twigs naar het Brusselse Koninklijk Circus.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More