Home ReviewsAlbum Reviews ELI GOFFA-In My Arms Tonight (Eigen Beheer)

ELI GOFFA-In My Arms Tonight (Eigen Beheer)

by Bart Verlent

Elie De Prijker nam deel aan de Voice Van Vlaanderen in 2014, waar hij in de halve finale geraakte en in 2017 benoemde Het Depot hem tot Artist In Residence. In juni van dit jaar won hij de Exposure Music Awards, zodat hij komende voorjaar een showcase mag geven in London. Met andere woorden we kunnen spreken van een veelbelovende artiest.

De singersongwriter uit Sint-Niklaas heeft zijn eigen project Eli Goffa uit de grond gestampt waar vorig jaar het debuutalbum Written In The Stars van is verschenen. De producer van dienst was David Poltrock en voor de mix werden Greg Gordon (Oasis, Nick Cave) en Ward Neirynck (K’s Choice, Clouseau) ingeschakeld.

In het kader van Allerzielen komt Eli Goffa met de single In My Arms Tonight, die ook te vinden is op zijn debuut. Deze song gaat over afscheid nemen, het zachtjes loslaten van iemand die je heel dierbaar is. Het is rustige breekbare ballad die in de lijn ligt van Elie zijn inspiratiebronnen José Gonzales en Ray Lamontagne.

Omdat de begeleiding redelijk basic is valt in deze song op wat voor een unieke stem Elie wel heeft. Hij pakt je zo beet en laat je niet los tot het nummer volledig gedaan is. Knap werk met kippenvelmomenten!

Eli Goffa kan je aan het werk zien op 8 december tijdens Sint-Niklaas Wintert.

http://www.eligoffa.com/

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More