Home ReviewsAlbum Reviews CAPITAL YOUTH – Lemonade (Roosevelt Records)

CAPITAL YOUTH – Lemonade (Roosevelt Records)

by Didier Becu

Schone liedjes moeten niet lang duren, dat is wellicht het idee dat door de hoofden van Capital Youth ging. Vijf songs in tien minuten, en stuk voor stuk gebracht met een snelheid die zelfs Usain Bolt omver zou doen vallen.

Zonder veel tralala gebracht, wel met de vitaliteit van jaren 70 punk (het feit dat ze in eigen land met The Vibrators spelen, liegt er niet om) en stevig gekruid met een flinke portie rock ’n roll.

Een band die alles in eigen beheer deed, zo moet dat  nu eenmaal als je punk bent, en op hun eigen label (Roosevelt) brachten ze in samenwerking met  Irascible Music Switzerland een ep uit met daarop vijf snedige punkrocksongs.
Capital Youth is wederom zo’n heerlijke punkrockband die als geen ander weet dat de muziek niet meer is dan je dagelijkse portie (vitale) rock ’n roll, maar het tovert na afloop een pracht van een glimlach op je gezicht zodat je steeds maar op dat knopje blijft duwen die je terug naar de eerste track voert. Ideaal voor een onbezonnen punkfeestje, laat het rammen maar beginnen!

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More