Home Reviews AMBER RUN – Neon Circus (Easy Life Records)

AMBER RUN – Neon Circus (Easy Life Records)

by Didier Becu

Hier is de naam nog niet volledig doorgedrongen, maar in Engeland is dat toch anders. Hun twee vorige albums (5am en For a Moment, I Was Lost) haalden moeiteloos de top 50 van best verkochte platen en voor hun vierde show in hun carrière (ook al was het met een duwtje van BBC-presentator Dean Jackson) stonden ze al op het podium van het Reading Festival. Soms kan het vlug gaan…

Met hun derde album Philophobia wil de band die ontstond op de campus van de Universiteit van Nottingham deze lijn verder zetten. Neon Circus is daar de eerste single uit. De song bezit wel de pathos van Muse en zelfs Keane, maar dan zonder de bombast van die twee en het werkt sowieso minder op de zenuwen.

Over de nieuwe single kan frontman Joe Keough het volgende kwijt: “Neon Circus is about getting the fuck off your phone. Nothing meaningful happens with your head tilted downwards towards your black mirror.”

Bij de release van de nieuwe single hoort een grote Europese tour waaronder ook een tussenstop in de Botanique in Brussel op 20 september.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More