Home Belgisch Wolf Sheriff stelt ep in de Cabron voor.

Wolf Sheriff stelt ep in de Cabron voor.

by Didier Becu

Als men in het buitenland supergroepen mag hebben, dan mag dat in België ook. Wat dacht je van Wolf Sheriff? Misschien één van de bands waar je “nog nooit van gehoord” zult van zeggen, maar eens je de namen leest van wie erbij betrokken is zal je meteen doorhebben dat we hier met een paar oude rotten (nou ja) uit de Belgische underground te maken hebben, en dus kwaliteit leveren. Wolf Sheriff bestaat nl. uit Jimmy Wouters (The Hickey Underworld), Pi Fleuchels (The Third Kind, Bufoon),  Bert Roos (Huracán) en Stef Niemans (The Tabasco Collective).

Een tijdje geleden werd met  Jim.I.Am. het eerste schot gelost, een song die wij vergeleken met Guided By Voices, Built To Spill en Pavement, al was het maar om te benadrukken hoe lekker wij het deuntje wel vinden. Een voorproefje van de ep is dat, en die op 28 november via Gazer Tapes zal verschijnen.

De ep wordt op 28 november in de Cabron in Antwerpen voorgesteld, en wie zo lang niet kan wachten kan ze zien op 15 november in Jeugdhuis Kroenkel in Nijlen (Statiestraat 13) samen met Fake Indians (binnenkort groot nieuws over deze band!) en de garagerockers The Yummy Mouths die onlangs de fantastische single You Forgot My Name hebben uitgebracht.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More