Home Belgisch Wit Konijn 48 uur in quarantaine

Wit Konijn 48 uur in quarantaine

by Nel Mertens

Geen nood, na 2 jaar is Wit Konijn nog steeds springlevend, maar net zoals voor elk van ons is quarantaine wel aangewezen. Het dj-collectief uit het Meetjesland ziet dit als het ideale moment om hun lederen jubileum te vieren met een tweede editie van 48 uur.

Sowieso hebben ze ervaring als internetradio en Wit Konijn organiseert via die weg dan ook een coronaproof 48 uur. Van vrijdag 24/4 21 uur t.e.m. zondag 26/4 21 uur, mag je dus 48 uren aan één stuk door een knappe selectie muziek verwachten.

Waarom ze hun evenement niet gewoon uitstellen? Omdat ze ons – thuiszitters – net nù een hart onder de riem willen steken, maar vooral ook de clubs en organisatoren van kleinere evenementen niet in de weg willen staan om hun evenementen te herplannen naar het najaar. Mooi! De fysieke editie van 48 uur plant Wit Konijn in het voorjaar van 2021.

Daarnaast kondigen ze ook hun nieuwe programma Radiotologie aan, waarin Tim Bekaert op zoek gaat naar de zieleroerselen van creatievelingen. De eerste aflevering voert hij een gesprek met Joost Noyelle a.k.a. Josh Fury, een legende in de Belgische hardcorescene (oprichter van Liar en Congress en bezieler van de H8000-scene).

Website / Facebook

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More