Home Concerttip Whispering Sons sluit succesjaar af in de Ancienne Belgique.

Whispering Sons sluit succesjaar af in de Ancienne Belgique.

by Didier Becu

Beter kon het jaar niet voor Whispering Sons. Hun debuut Image bevestigde niet alleen alle (torenhoge) verwachtingen, ook de pers toverde het ene loofwoord na het andere uit haar mouw. 

Sinds de releaseshow in de AB Club ging het pijlsnel voor de band. Steevast aan de top in De Afrekening en de Vox-lijst, alle clubshows raakten één na één uitverkocht en ze werden zelfs uitgenodigd door Raf Simons. Ook qua festivals ging het prima, een bejubeld optreden op Best Kept Secret en dit jaar eveneens op het hoofdpodium van Rock Werchter samen met hun idolen The Cure.

Kortom, de Whispering Sons hebben het geschopt tot één van de allerbeste topbands van dit land. Als je ons niet gelooft, luister dan naar de woorden van Kurt Overbergh: ‘Luister nooit naar Kurt Overbergh als het over Whispering Sons gaat. Want hij is een devote blinde fan voor het leven.’

Een jaar om in schoonheid af te sluiten en dat doen ze op 12 december op het grote podium van de AB. De Whispering Sons willen er een heus feestje van maken, want ze nodigen nog een handvol van hun favoriete (inter)nationale acts uit. Dat programma wordt later bekend gemaakt.

You may also like