Home Nieuws Tool plooit voor de streamingdiensten

Tool plooit voor de streamingdiensten

by Didier Becu

Dat Tool nog steeds ontzettend populair is werd deze zomer nog maar eens bewezen. Maandenlang hielden de Amerikanen hun fans in de ban of er nu een nieuwe plaat komt of niet, maar het is officieel: op 30 augustus verschijnt Fear Inoculum.

Ook de Europese zomerconcerten raakten in een recordtempo uitverkocht en menig festivalganger heeft het nu nog altijd nog over hun passage op Werchter. Nieuw is deze zomer ook dat de band is gezwikt voor de alsmaar populair wordende streamingdiensten.

Tool is één van de weinige bands die zich bleef verzetten tegen het feit dat hun muziek op de streamingdiensten kwam. We schreven “bleef”, want vanaf vrijdag kun je alle Tool-platen op Spotify en Apple Music horen.

Tool-zanger Maynard James Keenan: “We zijn een moeilijke band. We treden alles wat er in de rest van de wereld gebeurt met koppigheid en onwetendheid tegemoet.”

Conclusie? Zeg nooit nooit!

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More