Home Nieuws This Can Hurt protesteert met State Of The Arts!

This Can Hurt protesteert met State Of The Arts!

by Nel Mertens

Qua geluid zijn we rakende strelingen voor oor en ziel met een hoog rockgehalte gewoon van de Gentse band This Can Hurt. Daarnaast weten ze ook vaak nagels op harde koppen te slaan met hun maatschappijkritische teksten, zonder politieke standpunten in te nemen. Maar deze keer doet het écht pijn en nam de band ook de besparingen in de culturele sector eens onder de loep.

Deze week trokken de heren de studio in en namen ze hun protestsong State Of The Arts op, aan de hand van de hastags #thisisourculture en #stateofthearts. De bedoeling is om het nummer te verspreiden onder alle gedupeerden van de besparingsmaatregelen en vooral ook onder de mensen die deelnemen aan diverse protestacties doorheen het hele land, in het bijzonder de actie van donderdag 28/11 in Brussel.

Verspreid deze song dus zo veel mogelijk en laat samen met This Can Hurt hun refrein “This is not our Culture – This is not Us” weergalmen door de Brusselse straten! Draag kunst, cultuur en muziek op die manier een warm h-ART toe!

Facebook

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More