Home Nieuws Sleater-Kinney reageert op vertrek van drumster

Sleater-Kinney reageert op vertrek van drumster

by Didier Becu

Twee weken geleden vernamen we dat drumster Janet Weiss de Riot Grrrl-band Sleater-Kinney verliet, en dat net voor de release van hun nieuwe album The Center Will Not Hold.

Sleater-Kinney reageert met een officiële verklaring: “We vinden Janets beslissing om Sleater-Kinney te verlaten heel jammer. Het was een ongelooflijk voorrecht voor ons om met zo’n getalenteerde muzikante met zoveel albums te mogen samenwerken. We wensen Janet het allerbeste toe in het nieuwe hoofdstuk in haar leven.”

Op een vraag van een fan op Instagram gaf zangeres Carrie Brownstein een meer persoonlijk antwoord over het vertrek van Weiss: “Ze vertrok. We vroegen haar om te blijven. We hebben het geprobeerd. We wilden echt dat ze deel uitmaakte van ons nieuw avontuur, want haar drumwerk op de nieuwe plaat is geweldig, en we weten dat ze opgetogen was over The Center Will Not Hold. Maar we moeten blijven kijken naar de toekomst. Dingen veranderen, zelfs als die veranderingen hard en onverwacht zijn. Vier geweldige vrouwen werkten aan deze plaat en we gaan dat werk eren. Hoe het verder moet? Zoals altijd. We gaan door omdat we in onszelf geloven.”

Op vrijdag 21 februari 2020 komt Sleater-Kinney naar de Botanique.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More