Home Nieuws Pianist Florejan stelt debuutalbum voor op 27/11 in L’Archiduc

Pianist Florejan stelt debuutalbum voor op 27/11 in L’Archiduc

by Björn Comhaire

Florejan Verschueren is van jongs af aan gebeten door de muziekmicrobe en draait al jaren mee bij talloze muzikale projecten in evenveel stijlen. Hij is verbonden aan Tutti Fratelli van Reinhilde Decleir en eerder ook aan andere theaterhuizen waaronder HETPALEIS, heeft als live pianist bij tal van artiesten (o.a. Cookies & Cream) een goed gevulde concertkalender en begeleidt daarnaast de studenten van de opleiding musical aan het Conservatorium in Brussel.

Thuis gekomen van al deze hectiek, vindt hij rust aan zijn grote vleugelpiano waar hij zich onderdompelt in zijn eigen muzikale mijmeringen. Omgeven door bomen die ademen op het ritme van de seizoenen, vindt hij de melodieën die zijn leven weer in balans brengen.

Die muziek wil Florejan dit najaar voorstellen op zijn debuutalbum Piano Piano, opgenomen met producer Wouter Van Belle. Piano Piano is een omarmen van rust en contemplatie via melodieuze composities, als onderdeel van de cyclus van het leven.

Florejan stelt zijn album voor in de iconische pianobar L’Archiduc te Brussel op 27/11. info hier

De vooruitgeschoven track Winterwals is de ideale kennismaking met de neoklassiek van Florejan, die deze compositie linkt aan het beeld van een koppel, dansend in de sneeuw.

FACEBOOK EVENT

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More