Home Belgisch OP DE GENTSE FEESTEN (25): USI ES.

OP DE GENTSE FEESTEN (25): USI ES.

by Didier Becu

Vandaag (19 juli) beginnen de Gentse Feesten officieel. We hebben je de voorbije dagen 25 tips gegeven, maar het konden er ook 125 geworden zijn. Check via de sociale media de programmaties van Café De Loge, Café Fatima, Yart, Kinky Star, Trefpunt, de Missy Sippy, de Charlatan, de Afsnis en Boomtown uit. Wellicht zijn we nog een paar heerlijke bruine kroegen met een klein podium vergeten, maar voor onze laatste tip zijn we bij Yart belandt.

Foto (c) USI ES

Yart wil jonge artiesten in een publieke ruimte de mogelijkheid geven om hun werk te exposeren, en met een locatie in de crypte van het Duivelsteen is het een ideale gelegenheid om het feestgewoel van de Gentse Feesten eens te ontvluchten.

Dit jaar krijg je tijdens de concerten een koptelefoon van Fonkel rond je oren, wat de beleving nog intiemer maakt. Op het programma staan artiesten als Mitxelena, KRANKk, Tristan, Galine, Nagløed, And They Spoke in Anthems en onze tip: Usi Es.

Dit optreden wordt meteen het eerste concert van Esther Weemaes sinds ze haar ep Mutiny de wereld instuurde. “Luistermuziek die je meeneemt naar een onbekende bestemming” schreven we toen, en nu dus live te ervaren op vrijdag 26 juli om 21 uur.

Yart

You may also like