Home Nieuws Ode aan Grace van Jeff Buckley in Eindhoven

Ode aan Grace van Jeff Buckley in Eindhoven

by Bart Verlent

Het is 25 jaar geleden dat het legendarische album Grace verscheen van Jeff Buckley. Dat bracht de mensen van Nakes Song, C-Mine en Little Waves op het idee om een live eerbetoon te brengen aan Buckley. En dit door een internationaal gezelschap aan muzikanten op zaterdag 14 december in het Muziekgebouw in Eindhoven.

De artistieke leiding van deze avond is in handen van zanger/gitarist en Buckley-kenner Pieter Peirsman (Slow Pilot/Walrus/Hooverphonic). Gitarist Gary Lucas, voormalig lid van Captain Beefheart en boezemvriend van Buckley, zal samen met een gelegenheidformatie, bestaande uit Marcel Veenendaal van DI-RECT, Lara Chedraoui van Intergalactic Lovers, Sarah Pepels en Jente Pironet van Portland, Sebastiaan Leye (Slow Pilot en Delvis) op gitaar, Davy Deckmijn op drums en Lesley Troquit op bas songs brengen uit het album.

Deze avond zijn er, net als het Naked Song Festival, op meerdere podia binnen het Muziekgebouw optredens te bewonderen. Zo zullen de getalenteerde acts: Mooneye (solo), Ibe, Eva van Pelt en Ruud Fieten die avond ook te zien zijn.

Tickets voor deze unieke avond kosten €25 en zijn verkrijgbaar via deze link

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More