Home Nieuws No Other van Gene Clark opnieuw uitgebracht

No Other van Gene Clark opnieuw uitgebracht

by Björn Comhaire

Eind 1974 werd het vierde album van singer-songwriter Gene Clark (die we ook kennen van The Byrds) No Other gereleaset. Hoewel het album door critici werd bejubeld, bleef het destijds commercieel sterk onder de verwachtingen.

Het album werd opgenomen in de Village Recorder studios in West Hollywood. De productie was in handen van Thomas Jefferson Kaye die ook nog samenwerkte met The Shirelles en Loudon Wainwright III.

Vijfenveertig jaar na de oorspronkelijke release van No Other, brengt 4AD, op 8 november, een volledig remasterde versie uit van het album op basis van de originele tapes.

De re-issue zal zowel op cd als op lp verschijnen. Ook geeft 4AD een limited edition dubbel-cd uit met op één van de cd’s alternatieve studio versies van elk nummer en een bonus-opname van Train Leaves This Morning, een nummer dat Clark schreef samen met Bernie Leadon van Eagles. Ten slotte verschijnt er ook een volledige limited edition boxset met heel veel extras.

Limited Edition boxset

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More