Home Nieuws Nieuwe namen voor YAP.

Nieuwe namen voor YAP.

by Bart Verlent

Het YAP in Leopoldsburg is volop bezig aan het programma van 2020. Hier zijn alvast de eerste namen voor het nieuwe jaar.

yap
Yap

Op zaterdag 25 januari komt Lucas Vander Taelen met zijn Lavi Ebbel naar het YAP. Deze achtkoppige groep had in de jaren tachtig succes met de singles Give Me A Gun en Victoria en had een stevige livereputatie. In 1983 ging Lavi Ebbel uit elkaar. Nu, dertig jaar later, treedt de band opnieuw op in de oorspronkelijke bezetting, versterkt met Belpop-legende Kloot Per W op bas. Het voorprogramma wordt die avond verzorgd door coverband The All-Star Weddingband.

Zaterdag 22 februari 2020 komt Back To Amy een tribute brengen aan Amy Winehouse. Zangeres Andrea Wielockx laat Amy terug tot leven komen samen met haar klasse-muzikanten. De Brusselse Urban artieste Nephtys mag in het voorprogramma spelen.

Alain Johannes zakt naar Leopoldsburg af op vrijdag 3 april. Deze singer-songwriter vormde als tiener de band Anthym met Flea en Hillel Slovak van Red Hot Chili peppers, hij maakte deel uit van de grunge band Eleven, was tourend lid van PJ Harvey en Them Crooked Vultures en schreef nummers met Chris Cornell, No Doubt, Mark Lanegan, Jimmy Eat World en Artic Monkeys. In het YAP komt hij zijn eigen composities spelen.

Guy Swinnen komt samen met gitarist Yves Vertongen zijn 60ste verjaardag vieren in het YAP op 18 april. Het duo doet dat met een intieme akoestische showcase met covers en natuurlijk nummers van The Scabs. In het voorprogramma komt Joey Max gewapend met gitaar en loopstation covers brengen.

Tickets en info over al deze concerten kan je vinden op deze link.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More