Home Concerttip Nieuwe data Muziekcentrum N9

Nieuwe data Muziekcentrum N9

by Nel Mertens

Alle concerten die dit voorjaar gepland waren, moesten wijken voor COVID-19. Exit sociaal leven, exit live muziek. Maar ondertussen kunnen we stilaan beginnen uitkijken naar de exit uit ons kot en krijgen we hoopvolle berichten over een heropstart van heel wat activiteiten.

Ook Muziekcentrum N9 in Eeklo heeft voor verschillende uitgestelde optredens nieuwe data gevonden, waardoor we stilaan onze concertagenda vanaf september weer kleur kunnen geven.

18/09 – releaseconcerten van Pura Vida en Jamaican Jazz Orchestra
14/10 -Ansatz Der Maschine werd al eens uitgesteld, maar wordt nogmaals verplaatst
24/10 – Peenoise met Geoffrey Burton als support
31/10 – Portables brengt Hellvete mee als opener
08/11 – Landrovers-concert van Yevgueni in De Spot in Middelburg (NL)

Ook voor Zwangere Guy,  Je m’en sex please en MakiMura en Nashville Pussy en The Grave Brothers probeert N9 zo snel mogelijk nieuwe data te prikken. Meer nieuws daarover later dus.

Alle cursussen die nog gepland waren vóór de zomer zijn uitgesteld. Het Muziekcentrum N9 gaat samen met de lesgevers op zoek naar nieuwe data in het najaar.

Maar ook in lockdowntijden voorziet N9 iets om naar uit te kijken, want op 1/5 is er de album release – [not] a live stream van Sumi. Een echt releaseconcert zit er niet in, maar het Gentse drietal nam de plaat live op in de Robot Studios in Gent. De opnames daarvan worden op 1 mei live gestreamd op verschillende platformen, waaronder de Facebookpagina van muziekclub N9.

You may also like